Wolfpack Basket

Netværksmøde i Wolfpack Business


Dato og tid

Onsdag d. 7. marts 2018 kl. 07:15 til 09:15

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 6. marts 2018 kl. 16:15

Sted

World Trade Center Ballerup
Borupvang 3
2750 Ballerup
Denmark

Arrangør

Wolfpack Basket
+45 26167577
wolf@wolfpackbasket.dk

Business netværk udover det sædvanlige - Viden, sparring og forretning i et aktivt netværk

Wolfpack Business byder velkommen til nye gæster.
Tag gerne en gæst med......

Program:

Kl. 7.15 Morgenmad
Kl. 7.30 Velkomst 
kl. 7.45 Præsentationsrunde
Kl. 8.00 Indlæg ved Birgit Ritter
Kl. 8.45 Status på undergrupper mm.
Kl. 9.00 Networking

Om indlægget

Er dit firma ligeså solidt som et korthus?

Få indblik i hvordan du helt lavpraktisk kan styrke din organisation, så din virksomheds ydeevne samt medarbejdernes arbejdsglæde ikke påvirkes negativt, når presset fra markedet og omverdenen stiger

Den robuste organisation

Udvikling af den langsigtede sunde og holdbare organisation”

Arbejdsmarkedet og virksomheder er blevet stadig mere pressede. Både på ressourcer og økonomi. Det stiller højere krav til lederne, der skal skabe samme resultater med færre ressourcer. Virksomheder søger robuste medarbejdere, da man håber og tror på, at robuste medarbejdere er bedre i stand til at håndtere det stadig dårligere arbejdsmiljø.

Medarbejdere kan imidlertid være nok så robuste ved deres ansættelse. Men hvis rammerne de arbejder under ikke støtter op, nedbrydes robustheden. Derfor er det nødvendigt at investere i robuste organisationer, så medarbejderne bliver og forbliver robuste.

Birgit Ritter – Ritterhuset

Ritterhuset ejes og drives af Birgit Ritter, der har mere end 15 års erfaring med ledelse og trivsel fra danske og internationale virksomheder.

Som ansvarlig for forretningsudvikling i større konkurrenceprægede virksomheder har Birgit opbygget en stor indsigt i, hvordan man når budgetterne uden at gå på kompromis med medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde. En erfaring der viser, at motiverede medarbejdere samarbejder bedre og er op til 20% mere produktive.

Ritterhuset er en specialiseret rådgivningsvirksomhed, der sikrer virksomheders medarbejdertrivsel og skaber robuste organisationer gennem rådgivning, lederudvikling, coaching samt teamforløb.Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Wolfpack Basket
+45 26167577
wolf@wolfpackbasket.dk